Fluted marble walls and materials that are solid and timeless, like the beautiful original building.

BBC Television Centre Penthouse, London

The Stanhope development introduced four luxury, penthouse apartments into the iconic former BBC headquarters, Television Centre (TVC), the designs take into consideration the existing architecture to derive something truly unique. The apartments incorporate highest-quality finishes, carefully considered touches and a real sense of space making it a desirable place to live within the reinvented home of British broadcasting. The penthouse apartments feature the latest in Crosswater designs- our MPro range across taps and showering in three beautiful finishes: Chrome, Brushed Brass & Black.

Photo: Television Centre. All Rights reserved.

 

SEE MORE OF OUR WORK